OVER GEHUURD.NL

Hét adres voor uw materieel

Op zoek naar kwalitatief goed gereedschap voor uw klus? Dan bent u bij Gehuurd.nl aan het juiste adres!

Uitgebreid assortiment

Gehuurd.nl heeft een uitgebreid assortiment aan gereedschap te huur voor elke (grote) klus. Denk bijvoorbeeld aan bestratingsgereedschap, bouwsteigers, minikranen, knikmopsen en minishovels. Voor alle klanten geldt: bij ons bent u geen nummer. U huurt wat u echt nodig heeft. Niks meer, niks minder.

Voordelige tarieven

Dat laatste geldt overigens ook voor de tarieven. Die zijn scherp, zeker in vergelijking met de grotere verhuurbedrijven. En vaste klanten mogen naast de goede service en het deskundige advies, ook nog eens rekenen op het vertrouwen van Gehuurd.nl. Geen enorme borgsommen, maar gewoon een helder, laag all-in tarief.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De gereedschappen die worden verhuurd zijn van goede kwaliteit. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij Gehuurd.nl, het gereedschap voldoet dan ook aan de laatste veiligheidseisen en – normen.

Verhuiswagens en personenbusjes

Ook wanneer u gaat verhuizen, bent u aan het juiste adres bij Gehuurd.nl, reserveer één van de verhuiswagens voor een gemakkelijke en snelle verhuizing. Tevens beschikken we over meerdere 9-persoonsbusjes, die u tegen een zeer voordelig tarief kunt huren. Ideaal wanneer u met een kleine groep op pad gaat!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Gehuurd.nl? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!

Gehuurd.nl is onderdeel van De Roo Works B.V.

Zakelijke markt

Gehuurd.nl heeft een volledig verhuurprogramma voor de zakelijke bouwmarkt. Alle machines en installaties voldoen aan alle gestelde eisen en worden hierop met grote regelmaat gecontroleerd. Uw medewerkers moeten kunnen vertrouwen op het materiaal, in alle opzichten: stabiliteit, veiligheid en feilloos functioneren. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat u huurt tegen de scherpst mogelijke tarieven. Gehuurd.nl biedt u hierin maximaal inzicht met een duidelijk gespecificeerde BTW-factuur. Toch nog vragen?  Wij helpen u graag.

Particulieren

U gaat bouwen of verbouwen? En u gaat dit grotendeels zelf doen? Dan heeft u zeer waarschijnlijk diverse machines of spullen nodig waarin u niet zelf investeert. Denk maar eens aan steigers. Of liftsystemen om zware bouwmaterialen te hijsen. Wellicht elektrisch gereedschap zoals boorhamers of muursleufmachines. Kostbare apparaten die u beter kunt huren. Bij Gehuurd.nl bent u op het goede adres. Ons volledige programma en de bijbehorende tarieven vindt u op deze site onder ‘Verhuurprogramma’. Maar vanzelfsprekend helpt Gehuurd.nl u graag met deskundig advies zodat u met het juiste materiaal aan de slag gaat.