Aanhanger huren

Bent u op zoek naar een aanhanger om te huren? Dan zit u goed bij Gehuurd.nl! Ook als het gaat om een aanhanger huren dan staan wij voor scherpe prijzen en kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben een uitgebreid assortiment, dus altijd wel iets wat aansluit op uw behoeften. U kunt bij ons al een aanhanger huren vanaf €25,- per dag! Vanuit Nieuwleusen en Nieuw-Buinen (Drenthe) zijn wij uw partner voor het verhuur van aanhangers in de regio ZwolleOmmenMeppelStadskanaal, Nieuwleusen en meer!

Wat u moet weten als u een aanhanger huurt

Een aanhanger is in veel gevallen een uitkomst. Uw spullen meenemen van de woonboulevard, of een verhuizing, dat doet u graag zelf. Maar voor veel grotere items is al snel geen plek in een personenauto. Een aanhanger huren is dan de oplossing. Er zijn een paar dingen die handig zijn om te weten voordat u met een aanhanger de weg op gaat. U moet het juiste rijbewijs hebben. De meeste aanhangers om te huren zijn geschikt voor een rijbewijs B. Let wel op de grootte van de aanhanger. Voor de grotere aanhangers is al snel een rijbewijs BE nodig. Er is een rijbewijs BE benodigd als de aanhanger plus lading zwaarder zijn dan 750 kilo, of de aanhanger plus lading plus auto zwaarder zijn dan 3.500 kilo.

Natuurlijk heeft u om een aanhanger te huren een auto met een trekhaak nodig. Anders komt u niet ver met de aanhanger. Maar daarnaast moet u ook opletten dat uw trekhaak geschikt is voor het gewicht dat u verwacht mee te nemen. Let op bij het koppelen van de aanhanger aan uw auto, dat u ook de stroom aansluit op de gehuurde aanhanger. Deze moet namelijk ook zijn voorzien van zijn eigen verlichting. Vergeet daarnaast niet om een extra nummerplaat mee te nemen. Uw nummerplaat moet namelijk ook zichtbaar zijn als u een aanhanger achter de auto heeft hangen. Rijdt u met een aanhanger zonder dat uw nummerplaat aan de achterkant duidelijk zichtbaar is? Dan bent u strafbaar. Zorg daarom dat u zorgt voor een extra nummerplaat vóórdat u een aanhanger gaat huren.

Verhuurvloot van Gehuurd.nl uit Nieuwleusen

Bij Gehuurd.nl (met vestigingen in Nieuwleusen en Nieuw-Buinen) kunt u terecht voor onder andere de verhuur van aanhangers, verhuisbus, knipmops, bakwagen, minigraver en nog veel meer. Heeft u toch niet kunnen vinden wat u zocht? Geen probleem. Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Daarom kiest u voor Gehuurd.nl!

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Onze aanhangers worden dan ook goed onderhouden en na elk verhuur uitgebreid nagekeken. Daarnaast mag u bij Gehuurd.nl vertrouwen op goede service en deskundig advies. Gehuurd.nl verhuurd al aanhangers vanaf €25,- per dag. Bekijk hier welke aanhanger u wilt huren. Wilt u de aanhanger laten afleveren? Dat kan ook! Neem contact met ons via info@gehuurd.nl of bel naar 0628064356 voor meer informatie.

 

Locatie Nieuwleusen
Rollecate 9
7711 GG Nieuwleusen
 0529 – 46 96 41
 06-28 06 43 56

Locatie Nieuw-Buinen
Drentse Poort 1b
9521 JA Nieuw-Buinen
 085-0186140
 06-57 70 97 78