Over Gehuurd.nl

Over Gehuurd.nl

Op zoek naar kwalitatief goed gereedschap voor uw klus? Dan bent u bij Gehuurd.nl aan het juiste adres!

Uitgebreid assortiment

Gehuurd.nl heeft een uitgebreid assortiment aan gereedschap te huur voor elke (grote) klus. Denk bijvoorbeeld aan bestratingsgereedschap, bouwsteigers, minikranen, knikmopsen en minishovels. Voor alle klanten geldt: bij ons bent u geen nummer. U huurt wat u echt nodig heeft. Niks meer, niks minder.

Voordelige tarieven

Dat laatste geldt overigens ook voor de tarieven. Die zijn scherp, zeker in vergelijking met de grotere verhuurbedrijven. En vaste klanten mogen naast de goede service en het deskundige advies, ook nog eens rekenen op het vertrouwen van Gehuurd.nl. Geen enorme borgsommen, maar gewoon een helder, laag all-in tarief.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De gereedschappen die worden verhuurd zijn van goede kwaliteit. Veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop bij Gehuurd.nl, het gereedschap voldoet dan ook aan de laatste veiligheidseisen en – normen.

Verhuiswagens en personenbusjes

Ook wanneer u gaat verhuizen, bent u aan het juiste adres bij Gehuurd.nl, reserveer één van de verhuiswagens voor een gemakkelijke en snelle verhuizing. Tevens beschikken we over meerdere 9-persoonsbusjes, die u tegen een zeer voordelig tarief kunt huren. Ideaal wanneer u met een kleine groep op pad gaat! Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Gehuurd.nl? Neem dan vrijblijvend contact op met ons! Gehuurd.nl is onderdeel van De Roo Works B.V.