Aanhanger huren in Dedemsvaart

Bent u zich aan het voorbereiden op een verbouwing, verhuizing of grote klus? Dan doet u er waarschijnlijk goed aan een aanhanger te huren. Nabij Dedemsvaart, in Nieuwleusen, bevindt zich de ophaallocatie van Gehuurd.nl. Hier vindt u het meest complete verhuuraanbod voor de zakelijke (ver)bouw, met aanhangerverhuur en verhuur van gereedschap, busjes, machines en allerlei bouwplaatsbenodigdheden. Uiteraard kunnen ook particulieren uit Dedemsvaart een aanhanger bij ons huren. Let er wel op dat de prijzen op onze website exclusief btw en 6% verzekeringskosten zijn. Dan nog bent u bij ons zeer voordelig uit: u kunt bij ons al een professionele aanhangwagen huren vanaf €25,- per dag!

Professionele aanhangwagens

Met ‘professionele aanhangwagens’ bedoelen we, dat u bij ons vanuit Dedemsvaart een aanhanger kunt huren die op een echte bouwplaats gebruikt kan worden. Dat betekent dat onze aanhangers aan stevige eisen voldoen wat betreft capaciteit en onderhoud. Ook wanneer u thuis een grote klus heeft, bijvoorbeeld een verbouwing, dan kunt u dit professionele materiaal goed gebruiken. Daarom kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten bij ons voordelig een aanhanger huren. Vanuit Dedemsvaart is het nog geen kwartier rijden naar onze verhuurlocatie in Nieuwleusen.

Onze aanhangers in de verhuur

Wij hebben in ons aanbod een aantal verschillende soorten aanhangers, die u vanuit Dedemsvaart kunt huren. We lichten deze hieronder in het kort toe:

  • Trilplaat-aanhanger: bent u met bestrating bezig, bijvoorbeeld met het aanleggen van een tuinpad, dan maakt u mogelijk gebruik van een trilplaat. Deze zware machine wordt gebruikt voor het aantrillen van bestrating. Voor het verplaatsen ervan, zelfs als u binnen Dedemsvaart blijft, is het huren van een trilplaat-aanhanger aan te raden.
  • Kantel-kiepaanhanger: voor het afvoeren van zand, grind of bouwafval is dit de beste oplossing. Bij het storten neemt het pneumatische kiepmechanisme u veel schep- en sjouwwerk uit handen.
  • Autoambulance: u kunt deze aanhanger vanuit Dedemsvaart huren voor het transport van voertuigen, zoals een personenauto of bestelbus. Via de stevige rijplaten is deze makkelijk in en uit te laden.
  • Machinetransporter (2- of 3-asser): de naam zegt het al; heeft u machines te transporteren, zoals een graafmachine of minikraan, dan biedt een machinetransporter uitkomst. Deze machines kunt overigens ook bij Gehuurd.nl huren.

Aanhanger verhuur in Dedemsvaart

Bereid u goed voor op uw klus en reserveer alvast de aanhanger van uw keuze bij Gehuurd.nl. Hiermee voorkomt u, dat u op het laatste moment moet zoeken op ‘aanhanger huren Dedemsvaart’. Wij helpen uw graag bij de keuze voor de juiste aanhangwagen. Neem gerust contact met ons op via info@gehuurd.nl of bel met: 06 – 2806 43 56.