Aanhanger huren in Drenthe

Bent u op zoek naar een aanhanger in Drenthe? Gehuurd.nl heeft een divers assortiment van aanhangers die u kunt huren! U bent verzekerd van een goed onderhouden aanhanger, doordat onze specialisten continu bezig zijn met het verbeteren van de aanhangers. Gehuurd.nl is dé specialist in de verhuur van aanhangers in Drenthe. Bij ons staat veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Bekijk nu onze aanhanger verhuur in Drenthe!

Vind een passende aanhanger

Voor alle klussen hebben wij een passende aanhanger beschikbaar om te huren! Gaat u binnenkort verhuizen in Drenthe? Reserveer dan vast een aanhanger die het vervoer van uw inboedel makkelijker maakt. Ook voor het vervoer van machines of auto’s in Drenthe hebben wij een passende aanhanger die u kunt huren. Deze aanhangers zijn specifiek geschikt voor groot materieel. Onze aanhanger verhuur in Drenthe heeft voor zowel kleine als grote projecten aanhangers op voorraad die u kunt huren. Reserveer op tijd zodat u uw passende aanhanger niet misloopt!

Regelgeving aanhanger

Overweegt u een aanhanger te huren in Drenthe? Houd rekening met de regelgeving rondom het huren van een aanhanger! Vanzelfsprekend heeft u een rijbewijs-b (normaal auto-rijbewijs) nodig voor het legaal rijden met een aanhanger. Met een rijbewijs-B mag u het volgende: een aanhangwagen of oplegger tot maximaal 750 kg achter uw auto voorttrekken; een aanhangwagen of oplegger met een gewicht van meer dan 750 kg achter uw auto voorttrekken. Op voorwaarde dat het maximale toegestane gewicht samen niet meer is dan 3500 kg. De aanhangwagen of oplegger mag wel meer wegen dan het gewicht van de auto. Uit het kentekenbewijs moet dan echter wel blijken dat uw auto meer kan trekken dan het gewicht van uw eigen auto. Bent u in het bezit van een ander rijbewijs? Controleer hiervoor dan eerst de desbetreffende regels alvorens u een aanhanger huurt in Drenthe. Ook kunt u één van onze medewerkers vragen voor meer informatie over onze aanhanger verhuur in Drenthe!

Voordelige aanhanger huren bij Gehuurd.nl

Voor het huren van een voordelige aanhanger in Drenthe, bent u bij Gehuurd.nl aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist in de verhuur van aanhangers. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste aanhanger voor uw klus. U heeft al een aanhanger vanaf €15,- per dag, prijzen staan per aanhanger aangegeven! Wij staan zowel klaar voor de zakelijke als de particuliere markt met onze aanhanger verhuur in Drenthe.