Aanhanger huren in Meppel

Heeft u een aanhanger in Meppel nodig? Bij Gehuurd.nl kunt u makkelijk en snel een aanhanger huren. Of u nu machines wilt verplaatsen, grote aankopen gaat doen bij de bouwmarkt of een aanhanger nodig heeft voor een verhuizing, wij hebben een aanhangwagen die erbij past. Al vanaf €25,- heeft u een gehele dag een aanhanger tot uw beschikking. Weet u nog niet zeker welke aanhangwagen u in Meppel nodig heeft? Bel ons gerust, dan geven wij u deskundig advies.

Aanhanger halen en brengen in Meppel

Vanuit onze locatie in Nieuwleusen verhuren wij aanhangers in onder andere Meppel. U kunt de aanhanger huren in Meppel en bij ons ophalen en terugbrengen, maar wij kunnen de aanhangwagen ook naar u in Meppel brengen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de aanhanger weer op te laten halen. Neem gerust contact met ons op voor de tarieven van deze service. Het enige wat u dan nog hoeft te regelen is een auto met trekhaak en een extra nummerplaat.

Een aanhangwagen huren? Let hier op!

Wilt u met een aanhanger naar Meppel rijden? Dan heeft u een rijbewijs B nodig. In sommige gevallen, met een zwaardere aanhanger, is een rijbewijs BE vereist. Let hier op wanneer u een aanhangwagen kiest. Rijdt u met een aanhanger plus lading lichter dan 750 kilo? Dan volstaat een rijbewijs B. Dit geldt ook als de aanhanger, lading én auto samen lichter zijn dan 3.500 kilo. Is het geheel zwaarder dan een van deze twee vereisten? Dan moet u dus een rijbewijs BE hebben om met de aanhanger naar Meppel te rijden.

Vertrouwd een aanhanger nabij Meppel huren

Wij vinden het belangrijk dat u er op kunt vertrouwen dat de aanhanger veilig is. Zo kunt u zonder zorgen met de kar op pad. Onze aanhangers nabij Meppel worden stuk voor stuk door ons uitgebreid gecheckt voor en na elke verhuur en goed onderhouden. Bel ons gerust voor advies over een aanhangwagen huren. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met uitstekende service. Kom een aanhanger halen, of laat hem bij u in Meppel door ons brengen. Neem contact op met ons via info @gehuurd.nl of tel. 0628064356 . Bij Gehuurd.nl huurt u makkelijk een aanhanger nabij Meppel!