Aanhanger huren in Ommen

Heeft u een aanhanger nodig in Ommen? Huur een aanhanger bij Gehuurd.nl! Bij Gehuurd.nl kunt u makkelijk een aanhangwagen huren, goedkoop en betrouwbaar! Of u nu gaat verhuizen of wat spullen mee wilt nemen van de bouwmarkt, wij hebben altijd wel een aanhanger die past bij uw doel. Kies de aanhanger die bij u past en stuur gemakkelijk via de site een huurverzoek. Wij verhuren al aanhangwagens nabij Ommen vanaf €25,- per dag! Lees hieronder meer over het huren van een aanhanger.

Aanhanger verhuur Ommen

Moet u iets groots vervoeren en past het niet meer in de auto? Dan is een aanhanger huren vlakbij Ommen uw oplossing! In een aanhanger kunt u veel grote spullen kwijt: planken, machines, meubels, wat u maar wilt. Voordat u een aanhangwagen huurt vlakbij Ommen en voor de eerste keer met een aanhanger gaat rijden, zijn er een paar dingen die u moet weten.

Om een nabij Ommen gehuurde aanhanger achter de auto te kunnen hangen, moet u een trekhaak hebben. Zonder trekhaak aan de auto kunt u helaas geen aanhanger met u meenemen. Deze trekhaak moet het gewicht wat u verwacht mee te nemen wel aankunnen. Controleer dit voordat u in de auto stapt om de aanhanger op te halen. Daarnaast is het belangrijk niet te vergeten de stroom aan te sluiten op de aanhanger. Huurt u een aanhanger nabij Ommen, dan bent u er namelijk voor verantwoordelijk dat u de eigen verlichting van de aanhanger aanzet.

Aanhanger huren nabij Ommen? Dit moet u weten!

Wilt u met een aanhanger achter de auto rijden, dan volstaat in veel gevallen een rijbewijs B. Maar wilt u een grotere aanhanger huren vlakbij Ommen, dan bestaat de kans dat u een rijbewijs BE nodig heeft. U mag met een gehuurde aanhangwagen in Ommen rijden met een rijbewijs B zolang de aanhanger en lading gezamenlijk minder wegen dan 750 kilo. U mag ook het gewicht van auto + aanhanger + lading nemen als maatstaf. Dan moet het geheel lichter zijn dan 3.500 kilo om te mogen rijden met rijbewijs B.

Extra tip: vergeet niet een extra nummerplaat als u een aanhanger nabij Ommen huurt!

Huur nu nabij Ommen een aanhanger van Gehuurd.nl!

Huur nu snel uw aanhanger nabij Ommen vanaf maar €25,- per dag. Bij Gehuurd.nl krijgt u voor deze prijs altijd goede service, een natuurlijk zeer goed onderhouden aanhangwagen en deskundig advies. Geen tijd om de aanhanger op te halen? Maak gebruik van onze brengservice! Stuur nu uw huurverzoek via de site. Vragen? Stel ze via telefoonnummer 0628064356 of mail naar info@gehuurd.nl.