Aanhanger huren in Stadskanaal

Heeft u een aanhanger nodig voor een klus in Stadskanaal? Gehuurd.nl maakt het voor u mogelijk! Wij hebben een aantal functionele aanhangers die u tijdelijk kunt huren in Stadskanaal. Kiest u voor Gehuurd.nl? Dan kiest u voor betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit. Bekijk nu onze verhuur van aanhangers in Stadskanaal en kies een passende aanhanger!

Functies aanhanger

De aanhangers van gehuurd.nl kunnen voor diverse klussen worden gehuurd! Onze aanhangers zijn van sterk materiaal en hoge kwaliteit, waardoor u onze aanhangers ook perfect kunt gebruiken voor de zwaardere klussen! Onder andere kunt u een aanhanger huren voor een verhuizing of verbouwing. Onze aanhangers in Stadskanaal hebben een hoog laadvermogen door de stabiliteit van de as en de grootte van de aanhanger. Wij hebben aanhangers die onder andere geschikt zijn voor vervoer van machines of auto’s. Vraag hierin advies aan één van onze specialisten!

Regels aanhanger

Wanneer u besluit een aanhanger te huren in Stadskanaal, is het van belang dat u de regels weet omtrent het huren van een aanhanger. Als u in het bezit bent van alleen een rijbewijs-B, dan mag u het volgende:

  • met een aanhangwagen rijden van maximaal 750 kg (gewicht van aanhanger + laadvermogen);
  • met een aanhangwagen rijden boven de 750 kg, maar onder het totale gewicht (aanhangwagen incl. laadvermogen + auto) van 3500 kg;
  • met een aanhangwagen rijden, waarvan het gewicht van aanhangwagen en lading lager is dan het trekvermogen van de auto. Trekvermogen kunt u vinden op uw kentekenbewijs.

Wanneer u andere rijbewijzen heeft, gelden soepelere regels. Probeer hier eerst informatie over te verzamelen alvorens u overgaat tot het huren van een aanhanger in Stadskanaal. Daarnaast gelden er overige regels, zoals het goed afdekken van de lading op de aanhanger. Voor meer informatie over aanhangers kunt u terecht bij aanhanger verhuur Gehuurd.nl in Stadskanaal!

Goedkope aanhanger huren

Bent u op zoek naar een goedkope aanhanger om te huren? Gehuurd.nl biedt de laagste prijzen voor tijdelijke verhuur van aanhangers. Al vanaf €15,- per dag kunt u een aanhanger huren in Stadskanaal! En dat voor de beste kwaliteit met de focus op jouw klus.