Aanhanger huren in Dalfsen

Bent u zich aan het oriënteren op een bedrijf, waar u een aanhanger kunt huren in Dalfsen en omgeving? Wanneer het u gaat om een professionele en betrouwbare aanhanger voor een gunstige prijs, dan zit u bij Gehuurd.nl zeker goed. Onze ophaallocatie bevindt zich in Nieuwleusen, dat erg goed bereikbaar is wanneer u vanuit Dalfsen een aanhanger wilt huren. U huurt al een aanhanger vanaf €25,- per dag (excl. btw en 6% verzekeringskosten). Daarnaast kunt u bij ons alle gereedschap en materieel huren dat u nodig heeft voor verbouw, nieuwbouw of welke grote klus dan ook.

Bouwplaats

Via Gehuurd.nl kunt u een aanhanger huren vanuit Dalfsen, die geschikt is voor gebruik op de professionele bouwplaats. Het zijn stuk voor stuk stevige, goed onderhouden aanhangwagens, die na elke verhuur volledig worden gecontroleerd. Zo vervoert u veilig en zorgeloos uw bouwmaterialen, machines, voertuigen en afval binnen, van en naar Dalfsen. Een aanhanger huren op Gehuurd.nl is zowel voor bedrijven als particuliere klanten mogelijk. Hierboven ziet u onze vloot aanhangers die u kunt huren vanuit Dalfsen. Zo vindt u voor elke klus een passende aanhanger.

Aanhanger huren: waar moet u op letten?

Zoals met alles wat te maken heeft met wegvervoer, heeft u bij het huren van een aanhanger vanuit Dalfsen te maken met wetten en regels. Allereerst moet u weten, dat onze aanhangwagens allen zijn voorzien van twee of meer assen (m.u.v. de trilplaataanhanger). Dat betekent dat u in het bezit moet zijn van rijbewijs BE om een van onze aanhangers te huren en ermee naar Dalfsen te rijden. De kans is groot dat het totaalgewicht van de trilplaataanhanger en de machine boven de 750 kg komt, waarmee u ook daarvoor een BE-rijbewijs nodig heeft. Verder is het handig dat u bij het ophalen van uw aanhangwagen géén nummerplaat hoeft mee te nemen. Omdat ze zwaarder zijn dan 750 kg, zijn onze aanhangers verzekerd en voorzien van een eigen kenteken. Vandaar ook de 6% verzekeringskosten die wij rekenen, wanneer u vanuit Dalfsen bij ons een aanhanger komt huren.

Waarom Gehuurd.nl?

Op Gehuurd.nl vindt u het meest complete assortiment gereedschap en materieel voor grote (ver)bouwklussen. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen voor professionele hulpmiddelen bij ons terecht. Zo kunt u bijvoorbeeld voordelig een professionele en goed onderhouden aanhanger huren voor klussen in Dalfsen. Naast aanhangers huurt u bij ons alle bouwbenodigdheden van bestratingsgereedschap en bouwsteigers tot opslagcontainers en verhuiswagens.